ACTA INFOLOGICA’nın İlk Sayısı Yayınlandı

Değerli Araştırmacılar,

İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümü olarak yıllardır hedeflediğimiz dergimiz ACTA INFOLOGICA’nın ilk sayısının yayınlandığını sizlere bildirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Öncelikle Ulakbim TR dizine girme hedefiyle yayın hayatına başlayan dergimizin, Enformatik alanında çalışan ülkemiz araştırmacılarının katkılarıyla uluslararası indekslerde de yer alabileceğine inanıyoruz.

İlk sayımız için dokuz adet başvuru yapılmış, hakem değerlendirme süreci sonrasında 4 araştırma reddedilmiş, geri kalan 5 araştırma ise hakem görüşleri doğrultusunda yazarlar tarafından revize edilerek hakemlerin onayı ile sayıya dahil edilmiştir.

Acta INFOLOGICA’nın uzun bir yayın hayatı olmasını temenni ederken, birinci sayımıza katkısı olan yazarlara, hakemlere, editör kuruluna ve değerli danışma kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.

İlk sayı için: http://dergipark.gov.tr/acin/issue/28069

Prof. Dr. Sevinç GÜLSEÇEN