6-8 Eylül 2017 Tarihlerinde “Yapay Zeka Yaz Okulu” Düzenlenecektir.

İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümü, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi işbirliğinde Microsoft, IBM ve Sakarya Teknokent kakılarıyla 6-8 Eylül 2017 tarihlerinde “Yapay Zeka Yaz Okulu” düzenlenecektir. Yaz okulu, Sakarya Üniversitesi evsahipliğinde Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Yapay Zeka Yaz Okulu lisans ve lisansüstü öğrencileri ile akademisyenlere yönelik olup geliştirilen yapay zeka çalışmaları, bu alandaki ihtiyaçlar ve eğilimler hakkında sunulacak bilgiler ile konu hakkında farkındalık yaratmak ve bu alanda çalışmak isteyen araştırmacılara yol gösterici olmak amaçlanmaktadır. Üç gün sürecek yaz okulu kapsamında alanlarında uzman öğretim üye ve elemanları ile endüstriyel uygulamacılar tarafından seminerler verilecek, çeşitli konularda paneller düzenlenecektir.

“Yapay Zeka Yaz Okulu” ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan erişilebilir. (yazsum.sakarya.edu.tr)

afis1

28/07/2017