“Smart School” Çalıştayındaydık

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Avrupa Komisyonu TAIEX Programı teknik desteği ile Ankara Holiday Inn Otel’de 24-25 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenen “Smart School Çalıştayı”na İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümü’nden Prof. Dr. Sevinç GÜLSEÇEN, Yrd. Doç. Dr. Zerrin AYVAZ REİS ve Yrd. Doç. Dr. Çiğdem EROL ile İşletme Fakültesi’nden Doç. Dr. Seda TOLUN katılmışlardır.

AB Türkiye Delegasyonu temsilcisi Zeynep AYDEMİR KOYUNCU ve Milli Eğitim Bakanlığı müsteşar yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi COLAKOGLU’nun açılış konuşmaları ile başlayan çalıştay, yurt içi ve yurt dışından gelen uzmanların sunumları ile ortak oturumlar, çalışma grubu faaliyetleri ve panel ile gerçekleştirilmiştir. Detaylı program aşağıda yer almaktadır. Farklı kurumlardan yaklaşık 100 kişinin katıldığı çalıştay kapsamında program haricinde Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ve Türkiye Özel Okullar Derneği Başkanı Nurullah DAL da konuşmalar yaparak görüşlerini paylaşmışlardır. Üniversitemiz öğretim üyeleri Bilgi ve İletişim Teknolojileri ve Teknoloji Entegrasyonu çalışma grubunda yer alarak katkı sağlamışlardır.

Çalıştay programı için tıklayınız.

28/07/2017