Tez Benzerlik Raporları Hakkında Bilgi

NOT 1: Benzerlik Formundan (1 adet ıslak imzalı ve 7 adet fotokopi)  sadece 1 adet ELEKTRONİK ORTAMDA hazırlayarak (ıslak imzalı) Benzerlik Raporu ile ile birlikte öğrenciye verilmesi yeterlidir. Elektronik ortamda hazırlanmayan Benzerlik Raporu formu Enstitü Yönetim Kurulu’da işleme alınmamaktadır.

NOT 2: Tezlerin tarattırılması sırasında GÖNDERİ BAŞLIĞI ALANI; ÖĞRENCİ NUMARASI ADI SOYADI şeklinde yazılması önem arz etmektedir.

NOT 3: Enstitü ölçütüne uymayan tezlerin yeniden taranması için öğrenci dilekçesi formu için tıklayınız.. Öğrenciler bu formu doldurarak hazırlanmış olunan ve Enstitü ölçütünü aşan Benzerlik formu ve raporu ile birlikte Enstitüye müracaat etmeleri gerekmektedir. Tarama işlemi enstitü ölçütüne uyuncaya kadar devam etmelidir.

29/05/2017