Enformatik Bölümünden Bir Başarı Daha

Bölümümüz Araştırma Görevlilerinden Dr. Şebnem Özdemir, veri madenciliği yöntem ve tekniklerini içeren “ANKA (Analitik Nedensel Karar Ağacı)“ isimli araştırma önerisi ile Koç Üniversitesi UNESCO Kürsüsü tarafından verilen Prof. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırmaları Ödülü’ne layık görülmüştür. Ödül 26 Aralık 2016 tarihinde, Ömer Koç, Semahat Koç ve Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan’ın katılımıyla gerçekleşen törende kendisine verilmiştir.

‘İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü’ Türkiye’de insan esenliğini desteklemeye yönelik uygulamalı ya da uygulamalara ışık tutabilecek bilimsel araştırmayı teşvik eden prestijli bir ödüldür. Genç araştırmacımızı kutlar, kendisine başarılar dileriz.

18/01/2017