Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı Öğrencilerinin Dikkatine

Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı yarıyıl sonu sınavı 6 Ocak 2017 Cuma günü iki oturumda gerçekleştirilecektir. 1.Oturumda yer alan dersler için sınav başlangıç saati 08:30, 2. oturumda yer alan dersler için sınav başlangıç saati 13:30‘dur. Öğrenciler bu saatlerde sınav salonlarında hazır olmak durumundadır.

Öğrenciler EKLİ LİSTEDE belirtilen salonlarda, belirtilen sıra numaralarına göre sınava girecektir. Soru sınav kitapçıkları öğrencilere özel hazırlanmıştır. Dolayısıyla öğrencilerin doğru soru sınav kitapçığını alabilmesi için kendisine ayrılan sırada oturması gerekmektedir.

İktisat Fakültesi Dersliği, Ford Otosan İlkokulu’nun karşısındaki İktisat Fakültesi Ek Binasının 1. katında yer almaktadır (Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü katı). EKLİ DOSYADAKİ haritadan sınav yeri bilgisine erişilebilir.

05/01/2017