Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Programı Öğrencilerinin Dikkatine

Güz dönemi Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Programı sınavları belirtilen tarih ve saatlerde olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilecektir. Bir oturum için belirlenen derslere ait tüm sınavlar aynı anda başlatılacaktır. 1. Oturumda yer alan dersler için sınav başlangıç saati 08:30, 2. oturumda yer alan sınavlar için sınav başlangıç saati 13:30’dur. Öğrencilerimizin, sınavlarının olduğu oturumun başlangıç saatinde sınav salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Örneğin, Yönetim Bilişim Sistemleri dersinin sınavına girecek bir öğrencinin sabah 08:30’da, AR-GE Yönetimi dersinin sınavına girecek bir öğrencinin ise saat 13:30’da sınav salonunda hazır bulunması gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

05/12/2016