Elektronik Atık Çalışmamız Venedik’te

Bölümümüz araştırma görevlilerinden Dr. Elif KARTAL ve Dr. Zeki ÖZEN 14 – 17 Kasım 2016 tarihleri arasında Scuola Grande di San Giovanni Evangelista (Great School of St. John the Evangelist), Venedik’te düzenlenen 6th International Symposium on Energy From Biomass and Waste (VENICE2016)’e “AWARENESS OF ELECTRONIC WASTE (E-WASTE) IN TURKEY” adlı bildiri ile katılmıştır.

Arş. Gör. Dr. Zeki ÖZEN, Arş. Gör. F. Önay KOÇOĞLU, Arş. Gör. Dr. Elif KARTAL, Yrd. Doç. Dr. Çiğdem SELÇUKCAN EROL ve Prof. Dr. Sevinç GÜLSEÇEN’in beraber hazırladıkları, Türkiye’de elektronik atık bilinci ve farkındalığına odaklanmış bu çalışmanın posterine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

22/11/2016