Bölümümüz ve İstanbul Lisesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Bölümümüz ve İstanbul Lisesi arasında ortak işbirliği protokolü, 20 Haziran 2016 tarihinde İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörlük Makamı’nda, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve İstanbul Lisesi Müdürü Hikmet Konar tarafından imzalandı.

Protokol ile Bölümümüz ve İstanbul Lisesi arasında yürütülecek iş birliği esaslarını düzenlemek ve iki kurum arasındaki eğitim iş birliği ve etkileşimi sağlamak, güçlü tarafları bir araya getirerek zenginleştirmek ve ortak çalışma ve araştırma olanağı sağlamak amaçlanıyor.

Protokol kapsamında Bölümümüz Öğretim Üyeleri, İstanbul Lisesi Bilgisayar Olimpiyatları ekibine eğitim verecek. Ayrıca Bölümümüz ve İstanbul Lisesi arasında tecrübe paylaşımı yapabilmek adına yılda iki defa toplantı yapılacak ve kurslar, seminerler, konferanslar, kongreler ve benzeri toplantılar düzenlenerek taraflardan birinin düzenlediği etkinliğe diğer tarafın iştirak etmesi teşvik edilecek. Ayrıca imzalanan protokol ile yayınlarda ve topluma yönelik projelerde de iş birliği yapılacak.

Protokolün imza töreninde İÜ Rektör Danışmanı ve İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Prof. Dr. Ergün Yolcu, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Sevinç Gülseçen, Bölümümüz Öğr. Gör. Dr. Murat Gezer ve İstanbul Lisesi Müdür Yardımcısı Gürkan Sünnetçi de hazır bulundu.

Protokolün imza töreni, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve İstanbul Lisesi Müdürü Hikmet Konar’ın hediye takdiminin ardından sona erdi.

22/06/2016