Export date: Thu Sep 21 12:09:28 2017 / +0000 GMT

Future Learning 2016 Konferansına İkinci Çağrı

VI. Uluslararası “Gelecek İçin Öğrenme Alanında Yenilikler” Konferansı 2016: Yeni Nesil (FL2016)‘in 24-26 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşeceğini sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyarız. Konferans; İstanbul Üniversitesi, Türkiye Bilişim Vakfı, Türkiye Bilişim Derneği ve Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı işbirliğiyle düzenlenmektedir.

Konferans ana teması Yeni Nesil geleceğin öğrenenlerini, öğrenme yöntemlerini ve öğrenme ortamlarını içermektedir. Konferansın amacı, ortak bir öğrenme platformu ve kültürü yaratmak için uluslararası kurum ve kuruluşlar arasında işbirliği ve ortaklığı teşvik etmektir.

Bu nedenle, gelecekteki öğrenmeye odaklanan katkılarınızı; bildiri ya da poster sunarak, panel ya da çalıştay düzenleyerek, doktora öğrencileri için düzenlenecek olan konsorsiyuma katılarak bekliyor, bu katkılarınızdan güç alacağımıza inanıyoruz.

Organizasyon komitesi ve bilimsel komite adına sizleri İstanbul'a davet etmek bizler için büyük bir zevk ve onurdur. İstanbul eşsiz ve muhteşem bir tarihi şehirdir. Bu heyecan verici şehir; alışveriş, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler ve gezi deneyimleri gibi birçok fırsat sunmaktadır.

Konferans konularından bazıları şunlardır:

•    Robotla Öğrenme
•    Derin Öğrenme
•    Kod Öğrenme
•    Bilişsel Öğrenme
•    Oyun Tabanlı Öğrenme
•    Yenilikçi Öğrenme
•    Oyunlaştırma
•    Sanal Gerçeklik
•    Tasarım Düşünme
•    Eğitimde Sayısal Uçurum
•    Sayısal Çağda Öğretmen Yeterlikleri
•    Sayısal Çağda Beklenen Öğrenci Nitelikleri
•    Uzaktan Eğitimde Yeşil Bilişim
•    Sayısal Okur-Yazarlık
•    Nesnelerin İnterneti (IoT)
•    Giyilebilir Teknolojiler
•    Kitlesel Çevrimiçi Açık Dersler (MOOCs)

Konferans için önemli tarihleri kontrol etmek, konferans hakkında daha fazla bilgi elde edebilmek ve güncellemelerden haberdar olmak için lütfen konferans web sitesini (futurelearning.org.tr) ziyaret ediniz.

Bildiri özetlerinizi 29 Şubat 2016 tarihine kadar futurelearning.submission@gmail.com adresine gönderiniz.

Saygılarımızla,

Organizasyon Komitesi adına,

Prof. Dr. Sevinç GÜLSEÇEN | FL2016 Konferans Eş-Başkanı

Dr. Aydın KOLAT | FL2016 Konferans Eş-Başkanı