İnternet Haftası Etkinliği: InfoDay’15

İnternet Haftası Etkinlikleri kapsamında 18 Nisan 2015’te İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde InfoDay isimli etkinliğimiz gerçekleştirilecektir. Konularında uzman kişilerin deneyimlerini aktaracakları ve uzmanlık alanlarının mutfağını izleyicilere sunacakları etkinlik ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

Etkinlik konuları;

• Oyun Programlama
  • Gerçek Zamanlı Analiz
  • 3D Video Oluşturma
  • Robot Yapımı
  • Kullanıcı Odaklı Grafik Tasarım
  • Dijital Çizim
  • Siber Güvenlik
  • Dijital Müzik

Infoday, Dünya’daki bilişim gelişmelerinin Türkiye’deki yansımalarını ele alan bir etkinliktir. Bilişim dünyasındaki en popüler konuları, en güncel gelişmeler üzerinden izleyerek ve her bir konu için alanına hakim davetli konuşmacılar ile katılımcılara en güncel deneyimlerin aktarılması için platform sağlayacaktır. Oyun programlamadan siber güvenliğe, dijital müzikten elektronik çizime kadar bir çok konuda kendine özgü bir sinerji ortamı yaratacaktır.

Infoday’ın sağlamayı amaçladığı çıktılar şu şekildedir;

• Uzmanların deneyimlerini aktarması için bir ortam sağlanması,
  • Bilişim alanında kariyer yapmak isteyen genç bireylere yol gösterme,
  • Akademi, genç girişimciler ve bilişim uzmanlarını bir araya getirme,
  • Yeni bilişim mesleklerinin Türkiye’deki geleceğinin tartışılması

Etkinlik ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir ancak kısıtlı yer sayısı sebebiyle kayıt zorunludur.

Kayıt olmak ve ayrıntılı bilgi almak için;

www.infodaytoday.org

poster10-sponsorsuz-kucuk