Yandex ICSFI 2014’te-Güncellendi

Kullanıcılarına İnternet’te bilgi aramanın yanı sıra haberler, e-posta gibi birçok farklı İnternet servisi sunan ve ComScore verilerine göre bütün dünyada 100 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih edilerek dünyanın önde gelen arama motorlarından biri ve web bilgi portalı olan Yandex 13-14 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Kurul Salonu’nda gerçekleştirilecek Uluslararası Enformatik Çerçevesinde İncelemeler Kongresi 2:Tekno&Tarih’e bir çalıştay ile katkı sağlayacaktır.

Çalıştayda Yandex Panorama uygulamasının nasıl yapıldığı anlatılarak katılımcılar için bir uygulama da gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Kongreye dinleyici olarak katılım ücretsiz olup kayıt için tıklayınız.

Kongreye bildiri gönderim süreci devam etmekte olup son özet gönderim tarihi: 11 Temmuz 2014’tür. Bildiri göndermek için tıklayınız.

Kongre hakkında detaylı bilgi için http://icsfi.istanbul.edu.tr/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yandex Panorama Uygulaması için tıklayınız.

————————————————————————————————–

Yandex is one of the world’s leading search engines and web information portal which offers many different internet services such as news, e-mail to users as well as search for information on internet and according to data from ComScore, Yandex is being preferred by more than 100 million users all over the world.

This October Yandex Team will explain how Yandex Panoramas work at International Congress on Studies in Frame of Informatics 2:Techno&History (ICSFI). Also an application will be planning to practise for participants of the congress.

Registration as an audience is free, for registration please click here.

You can submit your papers untill July 11, 2014. For the submission please click here.

For more details about the congress please visit the official web site.

For Yandex Panorama Application click here.

06/06/2014